Vastgoedbeheer in Den Haag

Wilt u uw woning(en) in Den Haag verhuren maar het beheer uitbesteden? Blanche Marie Vastgoedbeheer verzorgt het volledige verhuur en vastgoedbeheer in Den Haag voor u. Ons doel is u volledig te ontzorgen door alle werkzaamheden uit handen te nemen en aanspreekpunt te zijn voor uw huurder(s). U ontvangt maandelijks de geïncasseerde huurgelden + een rapportage, onze specialisten doen de rest.

Den Haag, een stad met ruime werkgelegenheid vormt al jaren een interessante markt voor woningeigenaren. De duizenden studenten van o.a. de Haagsche Hogeschool, (buitenlandse) werknemers van het Internationaal Strafhof en grote bedrijven als KPN en Ziggo, seizoensarbeiders uit het Westland en niet te vergeten mensen die werkzaam zijn in de toeristische sector (op o.a. Scheveningen en Kijkduin) zorgen al geruime tijd voor een ruime vraag naar huurwoningen. Vaak worden huurovereenkomsten gesloten met de bedrijven die de huisvesting zelf willen organiseren.

De specialisten van Blanche Marie Vastgoedbeheer beschikken over een uitstekende kennis van de verhuurmarkt in Den Haag. Ons team bestaat uit juristen, incasso specialisten, aannemers, ICT’ers, makelaars en administrateurs. Samen zorgen zij voor alle werkzaamheden voor een zorgeloos verhuur en beheer van uw woning(en).

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul het formulier op deze pagina in of neem contact met ons op (klik hier voor onze contactgegevens). Één van onze adviseurs neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Vastgoedbeheer in Den Haag

Financieel vastgoedbeheer in Den Haag

Wij versturen de periodieke facturen naar de huurder(s) met de mogelijkheid deze eenvoudig via iDeal, een overboeking of contant te betalen. Na het versturen bewaken wij de vervaldata van de facturen en nemen wij zowel schriftelijk (herinnering / aanmaning) en telefonisch contact op met de klant. Indien er geen gehoor wordt gegeven wordt er een huisbezoek gepland om het bedrag te incasseren en de situatie met de klant te bespreken. Indien wij geen betaling ontvangen starten wij het minnelijke en daaropvolgende gerechtelijke procedure. Hiervoor werken wij samen met onze vaste partner, Gerechtsdeurwaarderskantoor Boiten Luhrs.

Wij storten maandelijks de geïncasseerde gelden op uw rekeningnummer. Indien u kiest voor vastgoedbeheer in Den Haag, ontvangt u de gelden, wij doen de rest.

U ontvang maandelijks een afrekening van ons met daarop de ontvangen bedragen en uitgaven (bijvoorbeeld onze kosten). Overige kosten worden alleen met uw toestemming betaald, welke u tevens op deze afrekening terugvind. Het geïncasseerde bedrag storten wij elke maand op uw rekening.

Huurovereenkomsten worden (indien deze nog niet aanwezig zijn) door onze juristen opgesteld. Naast de huurovereenkomsten kunnen wij ook overige overeenkomsten beheren, bijvoorbeeld contracten voor de vaste lasten (energie, gas en water) en contracten met aanbieders van verzekeringen en televisie-, internet- of telefonieverbindingen. Wij zorgen jaarlijks voor het aanbieden van de gevraagde informatie (zoals de standen van de elektriciteit en water).

De Rijksoverheid stelt jaarlijks de maximale huurprijsverhoging vast. Wij zorgen ervoor dat (indien u dat wenst) wij deze waar mogelijk doorberekenen aan de huurder(s) van uw woning.

De huurprijs bestaat vaak uit een kale huur en een vergoeding voor de overige kosten, ook wel de servicekosten genoemd. De servicekosten zijn een voorschot en dienen aan het einde van het jaar te worden verrekend. Wij zorgen voor de administratieve van deze kosten en verrekenen deze aan het eind van het jaar met het verbruik. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst ook de Gemeentelijke verbruiksbelastingen doorberekenen aan de huurder(s).

Technisch vastgoedbeheer in Den Haag

Indien u kiest voor om het vastgoedbeheer in Den Haag door ons te laten uitvoeren, ontvangen uw huurder(s) een 24-uurs alarmnummer waarop zij calamiteiten kunnen melden. Hierbij kunt u denken aan inbraak, lekkages of andere dringende zaken.

Wij zorgen voor de voor-inspectie en na-inspectie bij aanvang en oplevering van de huurwoning. Hierbij worden alle zaken bekeken, gedocumenteerd en doorgenomen met de huurder(s). Tevens verzorgen wij periodieke inspecties om met de huurder(s) in contact te blijven. Een belangrijk doel van deze tussentijdse inspecties is het verhinderen van illegale activiteiten zoals een hennepkwekerij.

Indien gewenst handelen wij tevens bezoeken van de Gemeente, overheidsdiensten of monteurs van nutsvoorzieningen af.

Wij zijn ten alle tijden het aanspreekpunt van uw huurder(s). Hierdoor verhuurt u uw woning geheel zorgeloos en zorgen wij voor een correcte afhandeling van klachten en/of storingen. Ons doel is de situatie zo snel mogelijk neutraliseren zonder dat dit een negatief effect heeft op de samenwerking en/of huurovereenkomst. Sterker nog, door ons bemiddeling en afhandeling waarderen zowel de huurder(s) als de verhuurder(s) onze dienstverlening.

Voor storingen beschikken wij over ons eigen team van specialisten, waaronder aannemers, sleutelmakers, ICT’ers en juristen. Met Blanche Marie voor uw vastgoedbeheer in Den Haag heeft u alles onder 1 dak.

Wij houden de technische staat van uw woning(en) bij en communiceren met de Vereniging van Eigenaren. Onderhoudswerkzaamheden worden in overleg met u gepland en/of uitgevoerd. Indien dit gespecialiseerde werkzaamheden bevatten welke wij niet kunnen uitvoeren, vragen wij offertes op bij betrouwbare partijen en bekijken voor u de meest gunstige oplossing. Wij werken namelijk volledig in uw belang.

Bij werkzaamheden nemen wij de rol aan van uitvoerder en zorgen voor een correcte en tijdige uitvoering van de werkzaamheden. Wij communiceren zowel met de opdrachtnemer als met u en de huurder(s) en gaan op lokatie om de situatie te beoordelen.

Een hennepkwekerij in een huurwoning is de grootste nachtmerrie van de eigenaar. Naast de enorme schade / ravage begint er een lange procedure bij de Gemeente en het Openbaar Ministerie waarbij u diverse keren wordt ondervraagd. Wordt de conclusie getrokken dat u medeplichtig bent (al dan niet door nalatigheid) dan volgen en sancties in de vorm van boetes of het intrekken van vergunningen.

Wij doen er alles aan om onze u te beschermen. Alvorens de woning te verhuren wordt er een uitgebreide onderzoek gedaan naar de huurder(s). Naast de kredietwaardigheid vragen wij bij diverse instanties de huurgeschiedenis op om te kijken of zich in het verleden negatieve zaken hebben voorgedaan.

Kortom, kiest u voor Blanche Marie voor uw vastgoedbeheer in Den Haag? Dan bent u verzekerd van een zorgeloos en veilige verhuur van uw woning(en)

Daarnaast zorgen wij door middel van periodieke inspecties dan het plaatsen van hennepkwekerijen onmogelijk wordt gemaakt. Bij verdachte situaties maken wij melding bij  u en de betrokken instanties.

Ik wil meer informatie

Je naam

Je emailadres

Je bericht

Wij verzorgen vastgoedbeheer ook in

Vastgoedbeheer in Amsterdam

Vastgoedbeheer in Amsterdam
Woningbeheer in heel Amsterdam, van Centrum tot Zuidoost.

Vastgoedbeheer in Rotterdam

Vastgoedbeheer in Rotterdam
Woningbeheer in Rotterdam, Capelle a/d Ijssel, Spijkenisse en Vlaardingen.

Top Call Now Button